Shfaqja e kapilarëve në këmbë dhe fytyrë, shkaktarët dhe trajtimi me metodat e fundit
Shfaqja e kapilarëve në këmbë dhe fytyrë, shkaktarët dhe trajtimi me metodat e fundit Njihuni me shkaktarët e shfaqjes së kapilarëve, historinë e trajtimit të tyre si dhe metodave të
Si të shmanget tromboza e venave te thella e cila rrezikon edhe jetën
Si të shmanget tromboza e venave te thella e cila rrezikon edhe jetën Tromboza e Venave te thella është një semundje e krijuar  në venat e thella te këmbeve ose legenit.
Venat varikoze mund të shkaktojnë këtë problem serioz në shëndetin tuaj
Venat varikoze mund të shkaktojnë këtë problem serioz në shëndetin tuaj Për shumë vite venat varikoze janë konsideruar se problem vetëm kozmetik. Megjithatë, gjatë viteve
Një jetë në shërbim të mjekësisë dhe humanitetit - Një familje me 7 mjek!
Një jetë në shërbim të mjekësisë dhe humanitetit - Një familje me 7 mjek! Bisedoi: Faik HotiFoto: Ridvan SlivovaNë një bisedë të realizuar në shtëpinë e tyre në fshatin
Cilat janë problemet dhe rreziqet që shkaktojnë venat varikoze
Cilat janë problemet dhe rreziqet që shkaktojnë venat varikoze Cilat janë problemet dhe rreziqet që shkaktojnë venat varikoze
Gratë shtatzëna duhet ta dinë këtë problem që mund të shfaqet në vaginë
Gratë shtatzëna duhet ta dinë këtë problem që mund të shfaqet në vaginë Venat varikoze zakonisht janë më të theksuara në këmbë, por gjatë shtatzënisë së vonshme ata mund
Vetëm 20 minuta intervenim për këmbë të bukura dhe të shëruara
Vetëm 20 minuta intervenim për këmbë të bukura dhe të shëruara Vetëm 20 minuta intervenim për këmbë të bukura dhe të shëruara
Shërimi i 75-vjeçares nga venat varikoze pasi kishte ardhur në gjendje të rëndë
Shërimi i 75-vjeçares nga venat varikoze pasi kishte ardhur në gjendje të rëndë Shërimi i 75-vjeçares nga venat varikoze pasi kishte ardhur në gjendje të rëndë
Intervista në KTV - Venat e zgjëruara të këmbëve
Intervista në KTV - Venat e zgjëruara të këmbëve Intervista në KTV - Venat e zgjëruara të këmbëve
EMBOLIA PULMONALE (mushkërore)
EMBOLIA PULMONALE (mushkërore) Embolia pulmonare është mbyllje e menjëhershme e plotë apo e pjesërishme e arterieve pulmonale
Çmime promocionale, konsultat pa pagesë
Çmime promocionale, konsultat pa pagesë Metodat bashkëkohore të trajtimit të Venave Varikoze dhe ripërsëritjet mbas kirurgjise klasike ne
Enet e gjakut ne kembe
Enet e gjakut ne kembe Enet e gjakut ne kembe ndahen sikur në të gjithë trupin në arterie që qojnë gjakun në qeliza dhe e
Ndezja e venave
Ndezja e venave Ndezja e venave, mpiksja apo tromboza mund të jetë siperfaqsore posaqërisht në pacientet që kanë
Enjtja e kembeve gjate shtatzanise
Enjtja e kembeve gjate shtatzanise Enjtja e kembeve gjate shtatzanise. Këmbët ajën në shtatëzani për shumë arsye: mbipesha dhe
Mpiksja e gjakut ne kembe
Mpiksja e gjakut ne kembe Mpiksja e gjakut ne kembe apo tromboza në këmbë ka një kuptim më të gjërë. Mpiksja apo tromboza
Semundjet e venave
Semundjet e venave Semundjet e venave ndahen ne semundjet e lindura(kongjenitale) dhe te fituara.Ne ato te fituara 95%
Operimi i venave ne kembe
Operimi i venave ne kembe Operimi i venave ne kembe që njihet si Stripingu i Venes, Safenektomia, Çkolitja e venes. Këto të
Dhimbja e kembeve gjate shtatzanise
Dhimbja e kembeve gjate shtatzanise Dhimbja e kembeve gjate shtatzanise - Arsyet e dhimbjeve në shtatëzani janë të shumta: Për shkak të
Si sherohen venat ne kembe?
Si sherohen venat ne kembe? Si sherohen venat ne kembe? -Sot ne boten bashkekohore  ekzistojen shume metoda per trajtimin e
Venat e gjakut
Venat e gjakut Venat e gjakut janë vaza (enë) të cilat e bartin gjakun venoz me një sasi të madhe të CO2 (dioksidi
Venat ne kembe
Venat ne kembe Venat ne kemb ekzistojnë venat në këmbë që janq normale të cilat e kryejnë funksionin e bartjes
Venat varikoze
Venat varikoze Venat varikoze janë venat e zgjëruara ne këmbë dhe duken ne siperfaqet e lëkurës  te cilat jane
Venat e zgjeruara
Venat e zgjeruara Venat e zgjeruara janë të dukshme në siperfaqet e lëkurës së këmbëve të cilat janë jo funksionale
Varicet
Varicet Variçet janë venat e zgjëruara në këmbë dhe duken në siperfaqet e lëkurës  të cilat janë
Pyetje Përgjigje Dr. Valbon Gashi
Pyetje Përgjigje Dr. Valbon Gashi Nëse keni një shqetësim apo problem për të cilin mendoni se mund t’ju ndihmojnë këshillat e një