Enjtja e kembeve gjate shtatzanise
Enjtja e kembeve gjate shtatzanise

Enjtja e kembeve gjate shtatzanise. Këmbët ajën në shtatëzani për shumë arsye: mbipesha dhe posaqërisht pozitat në këmbë të stergjatura, Venat varikoze të shprehura në këmbë dhe të patrajtuara me Corape komprimuese. Ajtja mund të vije edhe si mungesa e proteineve (hipoproteinemi) që i bashkangjitet edhe tensioni i lartë në tremujorin e fundit dhe quhet si stad para-eklamptik e që duhet urgjent të lajmrohet gjinekologu përkatës.

Për trajtim dhe konsultim, mund të kontaktoni KËTU!