Venat varikoze
Venat varikoze
Venat varikoze janë venat e zgjëruara ne këmbë dhe duken ne siperfaqet e lëkurës  te cilat jane jofunksionale dhe mund te shkaktojne probleme më të mëdha shëndetsore siq jane formimi I trombeve(mpiksja e gjakut),lajmrimi I ulqerave(plagëve) dhe prishja estetike(kozmetike) e kembes.
 
Për trajtim dhe konsultim, mund të kontaktoni KËTU! 
 
 Intervista ne Top Channel me Dr. Valbon Gashi ne lidhje me problemet dhe trajtimet e venave varikoze
List of videos