Çmime promocionale, konsultat pa pagesë
Çmime promocionale, konsultat pa pagesë

Çmime promocionale, konsultat pa pagesë, Dopleri i Venave pa pagesë nëse vendoset intervenimi.

Pagesa mund të bëhët në 12 këste për një vit.

 

Metodat bashkëkohore të trajtimit të Venave Varikoze dhe ripërsëritjet mbas kirurgjise klasike ne ekstremitetet e poshtme:

CLARIVEIN, LASER 1470, RADIO-FREKUENCA,ASVAL, SKLEROTERAPIA (më moderne në regjion) vetëm në VENOMED PLUS!

 

Kontaktoni në:

044 116 718

044 30 70 30