Venomed
Mirësevini në VENOMED PLUS
Venomed Plus është një ordinancë specialistike e kirurgjisë vaskulare dhe e gjinekologjisë me obstertikë.
Kirurgjia vaskulare
 
Sot ekzistojnë shumë metoda të mjekimit të venave të zgjeruara varikoze të këmbëve.
Në botë aplikohen metodat më bashkëkohore të mjekimit të venave me: Laseri 1470, Radifrekuencë, Clarivein dhe Shkuma-Skleroterapia.
Ordinanca Venomed Plus i ofron po këto shërbime.
Venomed Në bazë të llojit të venave varikoze dhe klasifikimit (CEAP) nga protokoli botëror secili lloj i venave varikoze trajtohet me metodën më të përshtatshme si dhe ripërsëritjet (recidivet) mbas kirurgjisë klasike. Këto metoda i gjeni vetëm në Ordinancën Specialistike Venomed Plus.

Pa shenja, pa dhimbje, me shumë pak komplikime, në po të njëjtën ditë i vazhdon aktivitetet, të nesërmen shkon në punë.
Departamenti i gjinekologjisë Vizita gjinekologjike dhe obstetrike
Dr. Valbon Gashi - Biografia
Dr. Valbon Gashi - Biografia Dr. Valbon Gashi Mr. Sc. MD Njëri nga studentët më të mirë i shperblyer nga: White House (Shtëpia e Bardhë) “Academic achievement award” e nënshkruar nga ish Presidenti i SHBA-ve Ronald Regan 1984.
Risi - Procedura Variclose Është një procedurë e re e zbuluar pra tri viteve. Është një ndër metodat më të  sofistikuara në
Kirurgjia Vaskulare Venat e zgjeruara varikoze paraqesin një ndër problemet më të përhapura shëndetësore të kohërave
Departamenti i gjinekologjise Vizita gjinekologjike dhe obstetrike (ekografike, pap testi,marrja e striishove dhe intervenime te
Metoda Endo-Venus Laser 1470 Metoda është e ngjashme me metodën VNUS , dallimi i vetëm është tërheqja e kateterit (fibër) behet
Mjekimi me Radiofrekuencë Bipolare (VNUS ClosureFast) VNUS ClosureFast (Radio Frekuencë) është metoda e fundit per trajtimin e venave varikoze. Prodhon
Metoda ClariVein ClariVein® (MOCA) është metoda me e re, revolucionare për trajtimin e venave varikoze, sherbim qe
Shfaqja e kapilarëve në këmbë dhe fytyrë, shkaktarët dhe trajtimi me metodat e fundit
Shfaqja e kapilarëve në këmbë dhe fytyrë, shkaktarët dhe trajtimi me metodat e fundit Njihuni me shkaktarët e shfaqjes së kapilarëve, historinë e trajtimit të tyre si dhe metodave të
Si të shmanget tromboza e venave te thella e cila rrezikon edhe jetën
Si të shmanget tromboza e venave te thella e cila rrezikon edhe jetën Tromboza e Venave te thella është një semundje e krijuar  në venat e thella te këmbeve ose legenit.
Venat varikoze mund të shkaktojnë këtë problem serioz në shëndetin tuaj
Venat varikoze mund të shkaktojnë këtë problem serioz në shëndetin tuaj Për shumë vite venat varikoze janë konsideruar se problem vetëm kozmetik. Megjithatë, gjatë viteve
Një jetë në shërbim të mjekësisë dhe humanitetit - Një familje me 7 mjek!
Një jetë në shërbim të mjekësisë dhe humanitetit - Një familje me 7 mjek! Bisedoi: Faik HotiFoto: Ridvan SlivovaNë një bisedë të realizuar në shtëpinë e tyre në fshatin
Cilat janë problemet dhe rreziqet që shkaktojnë venat varikoze
Cilat janë problemet dhe rreziqet që shkaktojnë venat varikoze Cilat janë problemet dhe rreziqet që shkaktojnë venat varikoze
Gratë shtatzëna duhet ta dinë këtë problem që mund të shfaqet në vaginë
Gratë shtatzëna duhet ta dinë këtë problem që mund të shfaqet në vaginë Venat varikoze zakonisht janë më të theksuara në këmbë, por gjatë shtatzënisë së vonshme ata mund
Vetëm 20 minuta intervenim për këmbë të bukura dhe të shëruara
Vetëm 20 minuta intervenim për këmbë të bukura dhe të shëruara Vetëm 20 minuta intervenim për këmbë të bukura dhe të shëruara
Shërimi i 75-vjeçares nga venat varikoze pasi kishte ardhur në gjendje të rëndë
Shërimi i 75-vjeçares nga venat varikoze pasi kishte ardhur në gjendje të rëndë Shërimi i 75-vjeçares nga venat varikoze pasi kishte ardhur në gjendje të rëndë
Intervista në KTV - Venat e zgjëruara të këmbëve
Intervista në KTV - Venat e zgjëruara të këmbëve Intervista në KTV - Venat e zgjëruara të këmbëve
EMBOLIA PULMONALE (mushkërore)
EMBOLIA PULMONALE (mushkërore) Embolia pulmonare është mbyllje e menjëhershme e plotë apo e pjesërishme e arterieve pulmonale