Risi - Procedura Variclose
Risi - Procedura Variclose Është një procedurë e re e zbuluar pra tri viteve. Është një ndër metodat më të  sofistikuara në
Kirurgjia Vaskulare
Kirurgjia Vaskulare Venat e zgjeruara varikoze paraqesin një ndër problemet më të përhapura shëndetësore të kohërave
Departamenti i gjinekologjise
Departamenti i gjinekologjise Vizita gjinekologjike dhe obstetrike (ekografike, pap testi,marrja e striishove dhe intervenime te
Metoda Endo-Venus Laser 1470
Metoda Endo-Venus Laser 1470 Metoda është e ngjashme me metodën VNUS , dallimi i vetëm është tërheqja e kateterit (fibër) behet
Mjekimi me Radiofrekuencë  Bipolare (VNUS ClosureFast)
Mjekimi me Radiofrekuencë Bipolare (VNUS ClosureFast) VNUS ClosureFast (Radio Frekuencë) është metoda e fundit per trajtimin e venave varikoze. Prodhon
Metoda  ClariVein
Metoda ClariVein ClariVein® (MOCA) është metoda me e re, revolucionare për trajtimin e venave varikoze, sherbim qe
Mjekimi me Foam Sclerotherapy
Mjekimi me Foam Sclerotherapy Foam Sclerotherapy ka një incizim super të sigurte dhe që i prodhon rezultatet e shkëlqyeshme në