Departamenti i gjinekologjise

Departamenti i gjinekologjise

Departamenti i gjinekologjisë: Vizita gjinekologjike dhe obstetrike (ekografike, pap testi,marrja e striishove dhe intervenime te vogla gjinekologjike).Vizitat në ordinancën Venomed Plus kryhen nga doktoresha Albana Gashi.

Albana Gashi

Klinika Gjinekologjike

albanagashi@venomed.eu

+377 44 30 70 30

Risi - Procedura Variclose
Është një procedurë e re e zbuluar pra tri viteve.
Kirurgjia Vaskulare
Venat e zgjeruara varikoze paraqesin një ndër
Departamenti i gjinekologjise
Vizita gjinekologjike dhe obstetrike (ekografike,
Metoda Endo-Venus Laser 1470
Metoda është e ngjashme me metodën VNUS , dallimi
Mjekimi me Radiofrekuencë  Bipolare (VNUS ClosureFast)
VNUS ClosureFast (Radio Frekuencë) është metoda e
Metoda  ClariVein
ClariVein® (MOCA) është metoda me e re,
Mjekimi me Foam Sclerotherapy
Foam Sclerotherapy ka një incizim super të