Metoda  ClariVein

Metoda ClariVein

Si funksionon ClariVein® – Metoda MOCA (Mbyllja Mekanike me Ablacion Kimik) Kliko këtu
 Çka është ClariVein® (MOCA) ?
 
ClariVein® (MOCA) është metoda me e re, revolucionare për trajtimin e venave varikoze. Shpejt, thjesht pa dhimbje rezultatet e njejta me metodat tjera bashkëkohore.
Kosova – VENOMED PLUS – ka filluar me ketë metodë revolucionare dhe hynë në një nder vendet e para ne Evropën Juglindore që ka filluar të aplikojë ketë metodë.
 
Metodat tjera tradicionale bashkëkohore VNUS Closure Fast (Radio-Frekuencë) dhe LASER, për trajtimin e venave varikoze kanë nevojë për më shumë anestezion lokal respektivisht shpuarje të shumta në krahasim me ClariVein® (MOCA) e cila vetëm me një shpuarje nga një gjilpëre insulinike: pa ajtje (edema), dhimbje minimale dhe mavijosje kryhet intervenimi ne mënyre te shkëlqyeshme.
Futet kateteri ne venën varikoze e percjellur vazhdimisht me Ultrazë (DUPLEX). Kateteri bën rrotullime dhe me të e ngacmon dhe e lëndon brendësinë e venës dhe në të njëjtën kohë lirohet substancë sklerotizuese e cila e mbyllë venën varikoze.
Me të vërtetë është shumë e thjeshtë, shumë e shpejt, shumë e lehtë..
 
Benifitet e ClariVein® (MOCA)
    Shpuarjet e shumta nuk janë te nevojshme
    Shumë më pak mavijosje në krahasim me metodat tjera
    Rezultatet janë te menjëhershëme
    Mund ti ktheheni aktiviteteve po te njëjtën dite
    Kontakt te vazhdueshëm me Doktor Valbon Gashi
 
Nëse jeni duke vuajtuar nga venat varikoze, spider veins, thread veis apo vena te thyera, përfitoni nga kjo kjo metodë e avancuar e trajtimit te venave varikoze ju zvogëlon dhimbjet dhe kthen besimin ne trupin tuaj për një kohe shume te shkurtër.
Duke ju falenderuar ClariVein® (MOCA), ju tani mund të mendoni se do shfaqni këmbët tuaja këtë verë.
Informata më të hollësishme rreth aplikimit të metodës ClariVein® (MOCA):
 
Dr Valbon Gashi në ordinancën Venomed Plus është i specializuar që të ju udhëzojë rreth përshtatshmërisë suaj për metodën VNUS Cloruse Fast, Endo-Venus Laser, CLARIVEIN apo Kirurgjisë Klasike duke iu referuar një kontrolli (skenimi) me DOPLER (ultratingull).
 
Jo të gjitha klinikat janë të afta të ofrojnë trajtimet me metodat më revolucionare në botë sa i përket shërimit të venave varikoze..
Për më shumë informata ju lutemi, kontaktoni Dr Valbon Gashi.
 
Intervista ne Top Channel me Dr. Valbon Gashi ne lidhje me problemet dhe trajtimet e venave varikoze
List of videos
Risi - Procedura Variclose
Është një procedurë e re e zbuluar pra tri viteve.
Kirurgjia Vaskulare
Venat e zgjeruara varikoze paraqesin një ndër
Departamenti i gjinekologjise
Vizita gjinekologjike dhe obstetrike (ekografike,
Metoda Endo-Venus Laser 1470
Metoda është e ngjashme me metodën VNUS , dallimi
Mjekimi me Radiofrekuencë  Bipolare (VNUS ClosureFast)
VNUS ClosureFast (Radio Frekuencë) është metoda e
Metoda  ClariVein
ClariVein® (MOCA) është metoda me e re,
Mjekimi me Foam Sclerotherapy
Foam Sclerotherapy ka një incizim super të