Emisioni SOT në KTV - Biseda VENAT VARIKOZE 
Mund të degjoni muzikë ose ta shikoni ndonjë film gjatë intervenimit
Entertainment Show Valbon Gashi
Pasdite ne TCH -  Pjesa 3 - Entertainment Show bashkë me Dr. Valbon Gashi
Intervenimi me laser 1470 LIVE ne Ordinancen Venomed Plus
Intervenimi me laser 1470 LIVE ne Ordinancen Venomed Plus
Dit mbas Dite Mysafiri i Ftuem Dr Valbon Gashi
Dit mbas Dite Mysafiri i Ftuem Dr Valbon Gashi   
Valbon Gashi - Kirurg vaskular dhe endovaskular
Valbon Gashi - Kirurg vaskular dhe endovaskular
Valbon Gashi Mysafir i mengjesit
Valbon Gashi-Mysafir i mengjesit
Intervista-ne-Top-Chanel
Intervista ne Top Channel e Dr Valbon Gashit
Venomed Plus ClariVein Animation
Venomed Plus ClariVein Animation
Venomed Plus ClosureFast Animation
Venomed Plus ClosureFast Animation
Laser 1470 Venomed Plus
Laser 1470 Venomed Plus
Animacioni i funksionimit te Laserit 1470
Animacioni i funksionimit te Laserit 1470 Venomed Plus